Senin, 01 September 2014

ροβλέπεται από διαπιστευ

Ποιες είναι οι θέσεις εργασίας φαρμακείο; Πού είναι διαθέσιμες αυτές οι θέσεις εργασίας; Πώς μπορείτε να πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτές τις θέσεις εργασίας; Το άρθρο αυτό επιχειρεί να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα. Στις ΗΠΑ, υπάρχουν περισσότερες θέσεις εργασίας φαρμακείο δεν είναι ειδικοί φαρμακοποιούς. Είναι, επομένως, μια καλή επιλογή σταδιοδρομίας.

<β> Φαρμακείο Jobs </ b>

Τα φάρμακα μπορούν να παρασκευάζονται και διανέμονται μόνο από εξειδικευμένους φαρμακοποιούς. Στους παλιούς χρόνους, συνήθιζαν να αναμειγνύουν τα προϊόντα των ναρκωτικών από μετριέται πρώτες ύλες, σύμφωνα με τις συνταγές του γιατρού. Αυτές τις μέρες, που χορηγούν προ-μετράται δισκία και κάψουλες που παράγονται από φαρμακευτικές εταιρείες. Μπορούν επίσης να συμβουλεύουν τους ασθενείς για τη χρήση του συνταγή και over the counter φάρμακα.

Εκτός από τις τεχνικές γνώσεις σχετικά με την απαιτούμενη καθαρότητα και δόσεις πολλών φαρμάκων, οι φαρμακοποιοί απαιτούν, επίσης, την ανθρώπινη επαφή και την ηθική νόημα να ασχοληθεί με τους πελάτες σε ένα οικοδόμησης εμπιστοσύνης τρόπο.

Φαρμακοποιοί βρουν θέσεις εργασίας σε πολλές ρυθμίσεις, όπως καταστήματα λιανικής πώλησης φαρμακείο, τα νοσοκομεία και τις κλινικές, εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, την έρευνα και την ανάπτυξη φαρμάκων, φαρμακευτικών πωλήσεων και μάρκετινγκ, κυβερνητικές υπηρεσίες και πανεπιστήμια.

Φαρμακοποιοί λειτουργούν ως διαχειριστές φαρμακεία, κλινικές φαρμακοποιούς, IV φαρμακοποιούς, οι φαρμακοποιοί λιανικής πώλησης και σε άλλους ρόλους.

<b> που απασχολούν Φαρμακοποιοί; </ b>

Μερικοί από τους μεγαλύτερους εργοδότες των φαρμακοποιών που αναφέρονται παρακάτω. <Ul>
  <li> Λιανική (και Internet) τα φαρμακεία πρέπει φαρμακοποιούς και διευθυντές φαρμακείο. </ li>
  <li> Οι φαρμακευτικές εταιρείες πρέπει φαρμακοποιών για τα ναρκωτικά έρευνα και την ανάπτυξη, καθώς και για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ. </ li>
  <li> Νοσοκομεία, κλινικές και τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης πρέπει φαρμακοποιούς να επιβλέπει τη διαμόρφωση, την αποθήκευση και διανομή των φαρμάκων στις εγκαταστάσεις τους. </ li>
  <li> κρατικές υπηρεσίες και παροχές φροντίδας στο σπίτι πρέπει επίσης τις υπηρεσίες των φαρμακοποιών. </ li>
  <li> Ένοπλες υπηρεσίες χρειάζονται οι φαρμακοποιοί σε τμήματα των ιατρικών τους υπηρεσιών. </ li>
  <li> Κοινότητα και σύμβουλος φαρμακεία είναι άλλες υπηρεσίες που χρειάζονται οι φαρμακοποιοί. </ li>
</ ul>

Η ζήτηση για τους φαρμακοποιούς υπερβαίνει την προσφορά στις ΗΠΑ.

<β> Πώς να Προκριθείτε ως Φαρμακοποιός; </ b>

Φαρμακείο είναι η επιστήμη που ασχολείται με τη συλλογή, την προετοιμασία και την τυποποίηση των ναρκωτικών.

Ως προκαταρκτική για την πορεία σας σε φαρμακείο, θα πρέπει να παρακολουθήσουν μαθήματα κολέγιο επίπεδο σε θέματα όπως η χημεία, η βιολογία, η φυσική και τα μαθηματικά, για περίπου δύο χρόνια. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να περάσει ένα φαρμακείο Colleges Admissions Test.

Στη συνέχεια θα πρέπει να ολοκληρώσει μια 6-ετών (ή 5 χρόνια) Pharm Δ (ή BS) πρόγραμμα σπουδών που προβλέπεται από διαπιστευμένο κολέγιο του φαρμακείου. Πρακτική στο πλαίσιο ενός πτυχιούχου φαρμακοποιού και περνώντας μια κατάσταση εξέτασης είναι άλλες τυπικές απαιτήσεις, πριν να γίνει ο αδειούχος φαρμακοποιός.

Η διαρκής εκπαίδευση είναι μια τυπική προϋπόθεση για την ανανέωση της άδειας.

Οι δεξιότητες στην πράξη φαρμακείο περιλαμβάνει όχι μόνο τη διανομή συνταγών αλλά και την επικοινωνία με τους ασθενείς και τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας. (Θα πρέπει να αποκτήσουν την ικανότητα να διαβάσει γραφικούς γιατρών!) Μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν την κατανόηση των ευθυνών της επαγγελματικής δεοντολογίας.

Άλλες σημαντικές δεξιότητες περιλαμβάνουν τη διαχείριση της φαρμακευτικής πρακτικής, και διαβούλευση με άλλους επαγγελματίες υγείας.

<β> Διαθεσιμότητα Jobs Φαρμακείο </ b>

Όπως θα έχουν αρχίσει να εκτιμούν από τώρα, οι φαρμακοποιοί εκπαιδευμένοι επαγγελματίες που παρέχουν βασικές υπηρεσίες στον τομέα της υγείας. Βρίσκονται σε μεγάλη ζήτηση από πολλούς φορείς και η κατάσταση αυτή είναι πιθανό να συνεχιστεί.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar