Senin, 01 September 2014

ος Φαρμακευτικής κ.

Βιογραφικά φαρμακοποιός πρέπει να έχουν πληροφορίες από την εμπειρία σας σχετικά με τη θέση σε μια γρήγορη και σαφή μορφή. Οι εργοδότες ενδιαφέρονται για ένα πολύ εξειδικευμένο άτομο και φιλική προς τον πελάτη στάση.

Εκτός από την ανάδειξη των προσόντων σας, στοιχεία επικοινωνίας, εμπειρία κλπ, τα ακόλουθα σημεία θα παράσχει μια υπόδειξη για το πώς να προετοιμάσει το βιογραφικό για μια θέση Φαρμακοποιός.

Μια σαφής καριέρα και τη δουλειά του στόχου που δείχνει την αίσθηση της κατεύθυνσης προς τον εργοδότη.

Το βιογραφικό σας θα πρέπει να έχουν τα ονόματα του καθενός από τους εργοδότες σας και τις αντίστοιχες τίτλους δουλειά σας.

Δώστε μια σύντομη περιγραφή για τον εργοδότη, όπως αυτό που κάνουν, αν δεν είναι γνωστά.

Αναφέρατε τον αριθμό του προσωπικού που διαχειρίζεται (αν ισχύει).

Λίστα εκπαιδευτικά προσόντα σας με το όνομα του ιδρύματος, πόλη, κράτος, βαθμό, σημαντικό, χρόνο απονέμεται και GPA.

Χρησιμοποιήστε σημαντικές λέξεις-κλειδιά στο βιογραφικό σας σε δεξιότητες θέτει σαν φαρμακολογία, τη διανομή και ανατοκισμού, η φαρμακευτική αγωγή, φαρμακευτική έρευνα,
MEDE Αμερική Συστήματος Φαρμακευτικής κ.λπ. και σε περιοχές ειδικότητας όπως η οξεία και της εντατικής θεραπείας, ΜΕΘ, πυρηνική φαρμακευτικών προϊόντων και λιανικής πώλησης κ.α.

Αφηγούνται μερικοί από τους κύριους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να κληθεί για συνέντευξη.
Για παράδειγμα: σε βάθος γνώση των μηχανογραφικών συστημάτων διανομής φαρμάκων, την αξιολόγηση για τη χρήση φαρμάκων, περίπλοκο εξοπλισμό και τα συστήματα διανομής, τις αναδυόμενες φάρμακα, διαχείριση αποθεμάτων και των κανονισμών που διέπουν τις υπηρεσίες φαρμακείου. Άδεια κλινική φαρμακοποιός με οξεία φροντίδα και την εμπειρία του νοσοκομείου. Εξυπηρετούν και τη διατήρηση μιας αποτελεσματικής επικοινωνίας μεταξύ της κοινότητας για τη βελτίωση της χρήσης των ναρκωτικών και θεραπευτικά αποτελέσματα και τις ομάδες υγειονομικής περίθαλψης.

Αναφέρετε πώς έχετε μειωμένο κόστος και εξοικονόμησε χρήματα στο τμήμα σας ή του οργανισμού γενικότερα.

Επισημάνετε οποιαδήποτε άλλα επιτεύγματα που έχουν επωφεληθεί το τμήμα σας και προφανώς τον οργανισμό σας σε γενικές γραμμές.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar