Senin, 01 September 2014

ακροπρόθεσμα όμως τα οφέλη

Γνωστή εδώ και αιώνες ως χημικοί, φαρμακοποιοί έχουν γίνει τόσο σημαντική και εξατομικευμένη ως οικογενειακό γιατρό για πολλούς ανθρώπους. Κάθε πτυχή του φαρμακείου έχει σίγουρα εξελιχθεί κατά τα τελευταία εκατό χρόνια. Να γίνει ένας φαρμακοποιός έχει επίσης αλλάξει? είναι μια εύκολη σταδιοδρομία για να πάρει στη διαδρομή και είναι επίσης μια μεγάλη ευκαιρία καριέρας.

Ένα άτομο μπορεί να αναρωτιούνται ακριβώς ακριβώς τι είναι αυτό που ο φαρμακοποιός έχει ή πώς να αρχίσετε να κερδίζετε ένα πτυχίο φαρμακοποιού; Οι απαντήσεις είναι εύκολο να βρεθεί. Βρίσκοντας ένα σχολείο που προσφέρει μαθήματα φαρμακείο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε. Όντας βέβαιοι ότι η μαθήματα που σας ενδιαφέρουν σε ένα βασικό επίπεδο.

Ο φαρμακοποιός έχει πολλά καθήκοντα. Διανέμονταςjual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah φάρμακα που οι γιατροί συνταγογραφούν στους ασθενείς είναι η προφανής δουλειά του κάθε φαρμακοποιού. Φαρμακοποιοί εκπαιδεύσει τους καταναλωτές σχετικά με τα φάρμακα. Μερικές φορές ο φαρμακοποιός θα συμβουλεύει επίσης ένα γιατρό να αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα και τις επιπτώσεις. Ως φαρμακοποιό τους πελάτες σας να γίνουν σαν τους πιστούς οπαδούς εμπιστευθεί τις γνώσεις και την ευαισθητοποίηση σας. Οι φαρμακοποιοί διατηρούν ιατρικά αρχεία και τα φάρμακα, προκειμένου να είναι βέβαιοι ένας ασθενής δεν έχει ανάμειξη φάρμακα που δεν είναι κατάλληλες για ανάμιξη.

Φαρμακοποιός μπορεί επίσης να διαχειριστεί ή ακόμα και ιδιοκτήτης ενός φαρμακείου και αυτό περιλαμβάνει την ανάληψη ευθυνών, όπως η πρόσληψη και την απόλυση του προσωπικού. Υπάρχουν φορές όταν ένας φαρμακοποιός θα πρέπει επίσης να ελέγχει τους εργαζομένους, όταν σε μια ιδιοκτησία ή διευθυντική θέση.

Καθήκοντα ενός φαρμακοποιού ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό και περιλαμβάνει πτυχές της φαρμακολογίας και της ιατρικής που κάποιος δεν θα παραδοσιακά σκεφτούμε αρχικά.

Φαρμακοποιοί είναι εκπαιδευμένοι να συμμετέχουν σε φαρμακευτικές θεραπείες. Αυτές οι θεραπείες μπορεί να περιλαμβάνουν τομείς ειδικότητας, όπως ογκολογία και ενδοφλέβια θρεπτική υποστήριξη. Έτσι, αν ψάχνετε για μια συναρπαστική επιλογή για την καριέρα που κρατά πολλές επιβράβευση προκλήσεις, σας κερδίζει πολλά χρήματα, και παίρνει πολύ λίγη εκπαίδευση, τότε φαρμακείο είναι το πεδίο για σας.

Η εκπαίδευση θα πρέπει, προκειμένου να θεωρηθεί ένας φαρμακοποιός αρχίζει με την αποφοίτησή σας ως γιατρός Φαρμακευτικής ή PharmD από οποιοδήποτε διαπιστευμένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Θα πρέπει, επίσης, να εξυπηρετήσει ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα κάτω από αδειούχο φαρμακοποιό, για να θεωρηθεί ένα φαρμακοποιό τον εαυτό σας.

Σε μια επισκόπηση του τι ένας φαρμακοποιός είναι υπεύθυνος γι 'αυτό μπορεί σε πρώτη φαίνεται τρομακτικό επιχείρηση. Μακροπρόθεσμα όμως τα οφέλη υπερτερούν κατά πολύ οποιαδήποτε ταραχή σας μπορεί πρώτη εμπειρία. Παραδοσιακά, οι φαρμακοποιοί εργάζονται σε κοινοτικά φαρμακεία. Μερικοί φαρμακοποιοί, σχεδόν το ένα τέταρτο του συνόλου άδεια φαρμακοποιούς, απασχολούνται σε τοπικά νοσοκομεία ή κλινικές. Ταχυδρομικών παραγγελιών ή χονδρικής φαρμακευτικών αναγκών απασχολούν το μικρότερο μέρος των φαρμακοποιών.

Συνήθως ένας φαρμακοποιός λειτουργεί μια εβδομάδα σαράντα ωρών. Ανάλογα με το αν ο φαρμακοποιός είναι αυτοαπασχολούμενοι ή απασχολούνται σε διευθυντική θέση, οι ώρες εργασίας μπορούν να είναι όσο το πενήντα ώρες την εβδομάδα. Όπως και με κάθε ιατρική θέση πεδίου τύπου υπάρχει έλλειψη των φαρμακοποιών, έτσι μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο φόρτος εργασίας και των ωρών εργασίας θα υπερβαίνει ό, τι είναι τυπικό.

Οι μισθοί για τους φαρμακοποιούς να διαφέρει λόγω στοιχεία όπως η γεωγραφική θέση, το ποσό της εμπειρίας που έχει κάτω από τη ζώνη σας, και το επίπεδο της εκπαίδευσης που έχετε ολοκληρώσει. Θα ήταν χαρακτηριστικό ότι οι φαρμακοποιοί, ως γενική επιλογή σταδιοδρομίας κερδίσουν ένα μισθό κοντά στα ογδόντα χιλιάδες δολάρια ετησίως.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar